Industri og Erhverv

Customer Experience Diploma Class uddannelse

Så har jeg lige været afsted på Customer Experience Diploma Class uddannelse – som har givet mig en del nye værktøjer som jeg kan bruge i min dagligdag. Ikke bare en af de her almindelige kurser, som man kommer på, får ny viden, men ikke kan omsætte det bag efter. Det jeg lærte på uddannelsen, kunne jeg omsætte og gå direkte hjem og praktisere, det er det jeg kalder en super god uddannelse, for den er brugbar og jeg fik rigtig meget med hjem. Jeg fik så meget med hjem, at jeg kunne dele ud af min viden både i teori og praksis, så jeg tænker da, at min arbejdsgiver har fået rigtig meget for deres penge. Jeg ved også at der er nogle af mine kollegaer der også skal afsted, og de glæder sig allerede efter alt det jeg har fortalt.

 

Customer Experience Diploma Class

Der er mange uddannelser der nu også udbyder diplomuddannelse indenfor rigtig mange fag, og jeg er da også glad for at der er kommet denne Diplom uddannelse inden for kundeservice, jeg får jo også ligesom bevis på, at jeg er god til noget, og kan anvende det hvis jeg engang skal ud og søge nyt arbejde. Jeg har da også med til Danmarks største kundeservice-konference her i maj måned, og det var virkelig en stor oplevelse at være blandt ligestillede kollegaer, og få det sidste nye inden for kundeservice med sig hjem. Det var virkelig eksperter der var på podiet. Undersøg alle mulighederne for diplom uddanelse i dag,

 

SHARE
Relaterede indlæg
Væk glæde med hjemmelavede julegaver
Huse og hyggeligt samvær
Kom ud i verden