Computer og IT

Bruger normalt printerblæk fra HP

Siden jeg købte min nye printer, har jeg kun været ude og købe hp printerblæk til den en gang. Men nu er det altså ved at være tid igen, og så kommer det store spørgsmål om, hvilke printerpatroner man skal købe. Normalt plejer jeg som sagt, at købe printerblæk fra HP. Både fordi jeg synes det er rigtig god kvalitet, men også fordi min printer er en HP, og så har jeg en eller anden forestilling om, at den skal have hp printerblæk. Men det er sikkert bare noget, jeg bilder mig. Jeg har nemlig hørt flere fra mit studie snakke om, at de købe billigere printerpatroner, fra andre mærker end den deres printer har, for at spare penge. Og det skulle virke ganske fint.

Prøver nye lexmark patroner

Men nu er problemet bare, at jeg jo egentlig ikke er utilfreds med mit hp printerblæk, og som sådan heller ikke prisen på det. Selvfølgelig vil man altid have det billigere, men jeg synes ikke prisen på det er sådan urimelig. En af mine kammerater præsenterede mig dog den anden dag for lexmark patroner, som han også brugte i sin hp printer. Og dem kunne han få til cirka halvdelen af, hvad man normalt giver for printerpatronerne til hp. Og så synes jeg måske lige pludselig, at det lød lidt mere interessant. Så nu har jeg altså besluttet mig for, at jeg også skal prøve sådan nogle.

SHARE
Relaterede indlæg
Manglede printerpatroner
Markedsføring over mobil
Bliv stærkere IT mæssigt