Sport og friluftsliv

Book et frækt indslag til polterabend

Book et frækt indslag til polterabend

Står du for at skulle arrangere en vild fest, polterabend, surpriseparty for en ven eller veninde, kan du gøre det festlige indslag endnu frækkere med en stripper og strip københavn. Det har aldrig været nemmere at booke en stripper, som det er nu. Du er nemlig ikke afhængige af booking agenter eller andre mellemmænd. Man kan nemlig kontakte stripperne direkte til striptease, og få aftalen på plads.

Stripdanmark.dk er en hjemmeside som har eksisteret siden 2000, hvor både mandlige og kvindelige strippere kan kontaktes for direkte booking. Du kan nemlig komme i direkte kontakt med en stripper. Her kan du læse mere om hver strippers “profil” og hvad deres specialområder er. Du vil også kunne læse mere om hvilke events de typisk kan bookes til og optræder til.

Fordelen ved at booke stripperen direkte er især, at du ikke skal være bekymret for om informationer går tabt eller om der bliver nogen misforståelser. Du er nemlig i dialog med stripperen om den opgave som skal udføres. Her vil I også kunne aftale, hvornår vedkommende skal dukke op og hvilken kostume, hun skal optræde i, osv.

Det er forskelligt, hvor stripperne kan rejse hen for at optræde, derfor er det bedst at undersøge først om det overhovedet er muligt, at komme og optræde i den landsdel du bor i. Når du har booket en stripper, vil der naturligvis være en kontrakt i mellem jer, så du er sikker på at aftalen er gyldig. Du kan finde prisoversigten online, hvis du vil videre mere om dette. Derudover kan du på hjemmesiden strip københavn søge på landsdel ud for mandlige og kvindelige strippere, så du kan se, hvilke du kan booke. hvis du ikke kun il have en enkelt stripper til festen, kan man også booke to. Prismæssigt ligger det ca. fra 1800kr for striptease show i hele danmark. Vil man gerne booke to koster det omkring 3500kr.

SHARE
Relaterede indlæg
Her finder du masser af plads til opbevaring
Mange feriemuligheder
Alternative muligheder