Elektronik

Billig e cigaretter på nettet

Der er rigtig meget snak om de mange e cigaretter for tiden. Især hvor vidt de nu er bedre end de almindelige brune papirs cigaretter. Jeg har endnu ikke selv fundet frem til, hvad jeg synes om den nye el cigaret. Dog har jeg læst rigtig mange artikler om den, og det lyder nu alligevel som om at de skulle være rigtig gode. Derudover er de også rigtig billig e cigaret, da man ikke skal købe en pak hele tiden, men man lige som kan bruge den igen og igen, hvilket jeg ser som en positiv ting. Jeg har endnu ikke selv prøvet en. Nu er jeg dog heller ikke selv ryger, men det kunne nu være meget sjovt at teste sådan en el cigaret af, for at se hvordan den duer. Jeg er nemlig lidt i tvivl om, om de mon er så smarte som folk går og siger de er.

En fordel af ryge el cigaretter

En af de positive ting ved de smarte e cigaretter har jeg dog hørt, at skulle være at de ikke lugter så meget, som når man ryger en almindelig cigaret. Det ser jeg virkelig som et plus, da det ikke kun skulle være fordi de er billig e cigaret og e væske. Jeg hader selv at skulle være passiv ryger og den røg fra de almindelige cigaretter lugter jo forfærdeligt. Derfor ser jeg det virkelig som en rigtig god ting, at man nu kan få sådan nogle gode cigaretter, hvor man oven i købet selv kan bestemme lugten, ved at købe forskellige olier, alt efter hvillen lugt eller smag man gerne vil have til sine cigaretter. Måske burde jeg selv se om jeg kan finde en billig e cigaret på internettet, så jeg rigtig kan få det prøvet af og se hvordan det egentlig lige er sådan nogle duer.

SHARE
Relaterede indlæg
Opmærksom på naturen
God vane
Hunden er menneskets bedst coach og gør livet lidt sjovere