Sport og friluftsliv

Bådebro og badebro holder fødderne på det tørrer

Tørre fødder

Det kan være meget rart at komme ud til sin båd med tørre fødder. Ligesom det kan være meget rart at holde sin båd våd og væk fra sandet.

For at forene disse ting er man nød til at have en bådebro. En bådebro fungerer sådan at du kan gå tørskoet ud til din både på vandet, samtidig med at det give båden et sikkert sted at holde i vandet. Men hvor anskaffer man sig lige en bådebro henne. Inde på www.pro-bro.dk har de et udvalg indenfor bådebro, badebro og andre ting der hører sig til, når man godt kan lide både og hav.

Vinterbadernes ven

På en kold vinter, kan der være nogen der bliver fristet til at springe en tur i det iskold hav. Men det er lidt svært hvis man skal gå hele vejen for at få hele kroppen under. Her kan det være rigtig godt med en badebro. Så kan man gå hele vejen ud til der hvor man ikke længere kan bunde, og så gå ned ad stigen der nu engang altid er på en badebro. På den måde bliver det lige en anelse nemmere at komme under vandet, selvom det er iskoldt.

Skal båden løftes

Det er ikke alle både der er vinterbadere, faktisk er de fleste både helst fri for at ligge i vandet om vinteren. Bådene skal helst bare være fremme om sommeren hvor de kan være med til at skabe fest og glæde.
Men hvordan skal man lige for sin båd op af vandet. Det skal man med en bådlift. En bådlift løfter båden op af vandet så den ikke skal ligge i vandet ud at blive brugt. Dette forhindre blandt andet at båden bliver begroet af alger og andre dyr eller planter der findes i havnebassinet. Så hvis man ønsker at passe godt på sin båd, så den er klar til at komme ud igen når vejret bliver godt, så kan det anbefales af kikke en tur forbi www.pro-bro.dk for at finde udstyr der kan være med til at holde din båd i tip top stand.

SHARE
Relaterede indlæg
Ud i verden
Den smukke efterårsallé
Få en dejlig oplevelse