Sport og friluftsliv

Arbejdstøj med sikkerhed til gode priser

Arbejdstøj med sikkerhed til gode priser

Arbejdstøjet er en rigtig vigtig del af det daglige arbejde, da det har en funktionsmæssig betydning. Det stiller krav til både kvalitet, komfort og ikke mindst holdbarheden. J.A.K Workwear tilbyder et sortiment af billigt arbejdstøj som netop opfylder disse krav og de forhandler kun førende mærker. Arbejdstøjet fungerer både til erhverv og privatpersoner, som mangler tøj til havearbejdet eller f.eks. renovering.

Sikkerhed og gode priser

Hos J.A.K Workwear finder man rigtig gode priser på arbejdstøjet, så det er attraktivt at kunne skifte ud og supplere når der opstår behov for nyt. Deres billige arbejdstøj øger sikkerheden og derfor er der fokus på detaljer og materialer som kan klare hårdt arbejde og hindre skader. Derudover er arbejdstøjet udstyret med synlige reflekser og ekstra polstring til udendørs arbejde.

Stort udvalg af billig arbejdstøj

Leder man efter arbejdsbukser, kan man få dem i flere forskellige materialer alt efter arbejdstypen. F.eks. kan man få billige arbejdsbukser i Polyester/bomuld, Bomuld og i antiflame/antistatic kvalitet. Arbejdsbukserne findes i forskellige prislejer og der findes bukser til ethvert erhverv. Alle bukser har mange lommer og er udstyret med reflekser og farver. Derudover er de i forskellige pasformer.

Ud over arbejdsbukser, har J.A.K Workwear også et stort udvalg af overtøj til ethvert erhverv. De findes ligeledes i mange prisklasser og i både korte og lange modeller med forskellig polstringstyper. Der er blandt andet softshell jakker, termojakker, skovmandsjakker, fleece, termokedeldragt, regnsæt og meget mere.

Man kan finde mange flere tøjartikler i deres online katalog. Her finder man alt i billig arbejdstøj. Man kan også søge på et bestemt stykke tøj eller mærke på hjemmesiden.

SHARE
Relaterede indlæg
Få lækket værkstedinventar som gør det hele mere overskueligt
Ud med de gamle gaver og ind med de nye
Praktiske og nødvendige reservedele til en atv