Sport og friluftsliv

Lav lækker mad i weekend


Når det er weekend har man bedre tid til at lave mad og det skal man gøre

Hvis man har weekend og dermed har god tid, så kan man ikke spise familien af med en kedelig bakke lørdagskylling. Man skal i stedet sørge for at gøre sig umage med madlavningen og lave et festmåltid ud af alle retterne. Det er alt fra lækker lun morgenmad og man skal også lave et flot frokostbord. Og så kan man ellers bare gøre sig umage med at lave en festlig aftenmenu. Det kunne for eksempel være moules marineres som er en belgisk eller fransk ret med blåmuslinger og hvidvin, hvidløg og fløde som sådan set bare tilberedes ved at man damper muslingerne i en gryde. Det er en klassisk og lækker ret som man kan servere noget lækker hvidt brød til og man kan også lave lækre sprøde fritter.

SHARE
Relaterede indlæg
En romantisk dag
Fornøj dig med kajakpolo bryggen her
Få en langt smukt hår på ingen tid