Sport og friluftsliv

Farverig mad smager bare dejligt

Vintermad er ikke det mest farverige

Én af de gode ting ved sommeren er, at sommermad tit og ofte er meget farverigt. Og det betyder at maden ser meget lækker og frisk og indbydende ud. Men om vinteren forholder det sig ofte helt anerledes. For det er stort set kun rødbeder der er farverige af al den mad der er i sæson om vinteren. Men rødbeder er der til gengæld også virkelig knald på rent farvemæssigt. Man kan spise rødbeder på mange forskellige måder. Først og fremmest kender mange rødbeden som syltet oven på en rugbrødsmad. Og så er der mange spiser rødbeder som en slags pommes fritter, altså som ovnstegte rodfrugtstave. Og det smager også dejligt. Så kan man eventuelt vende dem i olivenolie og efterfølgende spise dem med frisk mynte og ristede pinjekerner ovenpå.

SHARE
Relaterede indlæg
Nye ting på badeværelset
En god handel i dag
Netværk indenfor virksomheden